U internetskoj trgovini www.kundih.hr odabranu robu moguće je platiti na sljedeće načine:

  • Virmansko plaćanje putem internet bankarstva ili plaćanje općom uplatnicom u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte, po zaprimljenom predračunu.
  • Pouzećem prilikom dostave robe

 

CIJENE I VALJANOST PONUDE
Sve cijene izražene su u eurima ( € ), uključuju PDV i vrijede prilikom potvrde narudžbe od strane kupca.
KUNDIH pridržava pravo promjene cijena proizvoda dostupnih na web shopu sve do trenutka obavijesti korisnika o potvrdi narudžbe kao i pravo određivanja posebnih oblika prodaje određenih proizvoda kroz određeno vremensko razdoblje, a koji posebni oblici prodaje će se odnositi samo na odgovarajući način označenih proizvoda (akcijska prodaja, rasprodaja i slično).

POSTUPAK KUPNJE
1. Narudžba izvršena. Kupac stavlja artikle u košaricu, gdje mu se nudi mogućnost nastavka kupnje ili dovršenja kupnje. U košarici je prikazan naziv artikla, količina, popust na redovnu cijenu. Kad kupac izvrši narudžbu, dobiva poruku e-poštom da je narudžba prihvaćena. U slučaju virmanskog plaćanja, uz poruku se prilaže i predračun.
Za bržu realizaciju roka isporuke molimo Vas da nam povratno proslijedite provedeni platni nalog ili kopiju uplaćene opće uplatnice. Ukoliko trebate R1 račun kod registracije unesite tvrtku te OIB.

2. Narudžba potvrđena. Pružatelj usluga pregledava narudžbu, provjerava dostupnost artikala i potvrđuje narudžbu ili je s razlogom odbija. U ovoj se fazi zaprimljene narudžbe smatraju neopozivima.

3. Otpremanje. Davatelj usluga u dogovorenom roku priprema i otprema naručene proizvode i putem e-maila obavještava kupca. Tek nakon što su sredstva evidentirana na našem računu roba se šalje na vaše odredište unutar navedenih rokova isporuke. Ukoliko ste robu platili, a mi je iz nekog razloga nemamo trenutno dostupnom, svakako ćemo Vas obavijestiti i sredstva odmah vratili na račun.