1985.

Otvaranje obrta za izradu alata i obradu strojnih dijelova i galanterije, sa sjedištem u Zagrebu

1990.

Poduzeće otvara alatnicu u Strmcu Samoborskom i izrađuje alate za vodeće hrvatske kompanije

2005.

Početak proizvodnje roletarskih proizvoda i dijelova za PVC i aluminijsku stolariju

2021.

Izgradivši novi pogon za proizvodnju u Novakima Samoborskim, poduzeće se seli u novi prostor i širi svoj tim zaposlenika

Povijest razvoja

KUNDIH je obiteljska tvrtka prisutna na tržištu od 1985.godine, specijalizirana za proizvodnju roletarskih proizvoda i dijelova za PVC i aluminijsku stolariju. Naše dugogodišnje obiteljsko poslovanje konstantno radi na razvoju novih proizvoda, koristeći isključivo najkvalitetnije sirovine i vrhunske tehnologije proizvodnog procesa.

Našu priču započeli smo kao obrt za izradu alata (kalupa) za injekciono brizganje, puhanje, rezanje, štancanje i vakumiranje te obradu strojnih dijelova i galanterije. Tijekom 40 godina kontinuiranog poslovanja izradili smo mnogo alata za složenije artikle. Također smo surađivali s mnogim kompanijama kao što su: Končar d.d., Zagrebačka pivovara d.o.o., Dukat d.d., Jadran d.d., Munja d.d., Prvomajska d.o.o. Danas smo posebno ponosni na našu proizvodnju roletarskih proizvoda i dijelova za PVC i aluminijsku stolariju kojom se bavimo od 2005.godine.

Zahvaljujući poduzetničkom duhu, predanosti poslu, konstantnom ulaganju u tehnologiju te poznavanju industrije, s ponosom možemo istaknuti kako smo danas vodeći proizvođač ovakvog asortimana u Hrvatskoj, s više od 80 artikala u ponudi.

Tradicija i inovacije

Godine rada na razvoju proizvoda, istraživanja, ulaganja u strojeve i novi proizvodni pogon, kao i ljudske resurse, omogućili su nam razvoj i širenje poslovanja stvarajući proizvode vrhunske kvalitete. Pritom smo zadržali zanatski princip rada kojim smo vođeni od samog početka. Stavljajući individualan pristup svakom klijentu u prvi plan, u mogućnosti smo ponuditi stručna rješenja i izradu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe naših kupaca kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu.

Cilj

Naš cilj je ponuditi kupcima najkvalitetnije proizvode. Inovativnim rješenima uvodimo trendove i kreiramo proizvode vrhunske kvalitete. Naše proizvode odlikuju kvaliteta, stabilnost i dugotrajnost. Zahvaljujući znanju koje se neprekidno razvija usmjereni smo na budući rast, povećanje konkuretnosti i aktivnu održivost. Motivirani smo neprekidnim poboljšanjem naših procesa te svojim radom i svojim proizvodima nastojimo prepoznati potrebe naših klijenata i zajedno pronalaziti nova rješenja.

Ukoliko imate pitanja o nama ili o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.